Carrito de compras

Ningún producto

A determinar Transporte
0,00 € Impuestos
0,00 € Total

Estos precios se entienden IVA incluído

Confirmar

Producto añadido correctamente a su carrito de la compra
Cantidad
Total
Hay 0 artículos en su carrito. Hay 1 artículo en su cesta.
Total productos: (impuestos inc.)
Total envío: (impuestos inc.) A determinar
Impuestos 0,00 €
Total (impuestos inc.)
Continuar la compra Ir a la caja

Cookiebeleid van vangoghvodka.nl

Versie 2018


vangoghvodka.nl maakt gebruik van cookies en overige technieken zoals web beacons en SDK's op zijn webwinkel en aanverwante sites (hierna de 'webwinkel'). Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek(en) aan onze webwinkel willen verbeteren, vinden wij het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij cookies gebruiken. Hieronder geven wij je zoveel mogelijk informatie over het gebruik van deze technieken, waaronder cookies door vangoghvodka.nl. Hier kun je ook jouw cookie instellingen beheren.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van je gegevens?

Van Gogh Vodka Nederland BV, gevestigd aan de Julianalaan 4, 3116JR te Schiedam is de verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens zoals beschreven in dit cookiebeleid. 

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestandjes die jouw computer of mobiele apparaat opslaat wanneer je onze webwinkel gebruikt. Er zijn daarnaast ook cookie-achtige technieken waarmee dezelfde resultaten worden behaald.

Wat zijn de overige cookie-achtige technieken?

Web beacons, Local en Session Storage en SDK's zijn standaard internettechnieken die er soms samen met cookies voor zorgen dat een systeem informatie kan verzamelen en vervolgens kan versturen. Cookies en overige technieken worden gebruikt bij alle bestaande webwinkels. Door gebruik te maken van cookies en andere technieken zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat:

  • Het surfen in de webwinkel van vangoghvodka.nl leuker en makkelijker voor je wordt;
  • Je bij jouw bezoek aan onze webwinkel niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren;
  • We je speciale functionaliteiten kunnen aanbieden zoals de verlanglijst of je winkelwagentje;
  • We kunnen meten hoe onze webwinkel wordt gebruikt en waar we deze nog kunnen verbeteren;
  • We je advertenties en aanbevelingen kunnen tonen op basis van jouw interesses;
  • We kunnen herkennen welk apparaat je gebruikt als je bij ons op bezoek bent;
  • We kunnen (laten) registreren hoe vaak een advertentie wordt vertoond om zo de advertenties beter op je behoeften en interesses af te stemmen en te voorkomen dat je steeds dezelfde advertentie ziet.

Cookies van derden

Via onze webwinkel worden ook cookies van derden geplaatst. Op het gebruik van cookies door andere bedrijven is het privacy- en cookiebeleid van het desbetreffende bedrijf van toepassing.

Welke cookies gebruiken wij? In het kort:

Functionele cookies of noodzakelijke cookies

Functionele cookies zorgen ervoor dat onze webwinkel correct functioneert. Denk bijvoorbeeld aan functionaliteiten zoals een artikel in je winkelwagentje leggen of je bestelling betalen.

Analytische cookies

Met analytische cookies verzamelen wij met hulp van derden statistieken over hoe onze webwinkel gebruikt wordt. Door het websitegebruik te meten, kunnen we onze winkel blijven verbeteren in het voordeel van onze gebruikers.

Marketingcookies

Wij plaatsen marketingcookies op onze webwinkel. Ook derde partijen kunnen marketingcookies plaatsen op onze webwinkel. Wij plaatsen ook marketingcookies op websites van derden. De informatie uit deze marketingcookies kunnen wij met elkaar combineren. Dit doen we zodat we jou op basis van je online surf-, zoek- en koopgedrag zo relevant mogelijke aanbiedingen kunnen doen. Met deze marketingcookies houden we ook bij welke advertenties je hebt gezien.

Functionele of noodzakelijke cookies

Functionele of noodzakelijke cookies zorgen ervoor dat de webwinkel van vangoghvodka.nl goed functioneert. Denk hierbij aan:

  • Het onthouden en bewaren van de artikelen die jij aan jouw verlanglijstlijst toevoegt;
  • Het geven van een melding bij een niet-afgeronde bestelling zodat je de artikelen in het winkelwagentje niet kwijtraakt;
  • Opgeslagen browserinstellingen zodat je onze webwinkel optimaal op jouw beeldscherm kunt bekijken;
  • De mogelijkheid je inloggegevens op te slaan zodat je deze niet iedere keer opnieuw hoeft in te voeren;
  • De mogelijkheid om te reageren op berichten in onze webwinkel;
  • Een gelijkmatige belasting van de website zodat die goed bereikbaar is en optimaal blijft werken;
  • Het opsporen van mogelijk misbruik of mogelijke problemen in onze webwinkel, door bijvoorbeeld opeenvolgende mislukte inlogpogingen te registreren.

Analytische cookies

Wij gebruiken, met behulp van derden, analytische cookies om het winkelgebruik te onderzoeken. Deze statistieken geven ons onder meer inzicht in hoe vaak we worden bezocht en waar we onze webwinkel kunnen verbeteren. Zo kunnen wij de ervaring met onze webwinkel voortdurend optimaliseren. Onder meer de volgende gegevens worden opgeslagen:

  • Het IP-adres dat anoniem wordt gemaakt;
  • Technische kenmerken, zoals de browser die je gebruikt (zoals Chrome, Safari of Firefox), de resolutie van je computerscherm, je taalvoorkeur en welk apparaat je gebruikt;
  • Vanaf welke pagina je op de webwinkel bent gekomen;
  • Wanneer en hoelang je de webwinkel bezoekt of gebruikt;
  • Of je gebruikmaakt van functionaliteiten van de webwinkel. Bijvoorbeeld het maken van een verlanglijstje, het plaatsen van een bestelling of het bekijken van eerdere aankopen;
  • Welke pagina's je bezoekt in onze webwinkel.

Deze cookies gebruiken wij bijvoorbeeld om:

  • Bij te houden wat het aantal bezoekers van onze webwinkel is;
  • Te meten hoelang een bezoek duurt;
  • Te bepalen in welke volgorde een bezoeker de verschillende pagina's van onze webwinkel bezoekt.

Marketingcookies

In onze webwinkel zie je aanbevelingen, promoties en advertenties van onszelf en van derden. Ook op websites van derden kun je onze advertenties tegenkomen. Om deze aanbevelingen, promoties en advertenties relevant te houden, gebruiken wij cookies. Deze marketingcookies maken het mogelijk dat:

  • we kunnen bijhouden welke advertenties je al hebt gezien;
  • we kunnen bijhouden hoe vaak je een advertentie al hebt gezien;
  • we kunnen voorkomen dat je steeds dezelfde advertentie te zien krijgt;
  • we kunnen bijhouden of je op de advertenties klikt;
  • we kunnen bijhouden of je bestellingen plaatst nadat je een advertentie hebt gezien of erop hebt geklikt;
  • we jouw online surf-, zoek-, en koopgedrag kunnen combineren ongeacht van welk apparaat je gebruikmaakt;
  • we door het combineren van deze kenmerken jouw advertentie-interesse inschatten en de advertenties die we aan je tonen in onze webwinkel en op websites van derden hierop kunnen afstemmen.

Advertentienetwerken en mediabureaus fungeren als tussenpersoon voor webwinkels en adverteerders. De marketingcookies van deze partijen maken het mogelijk dat:

  • we advertenties van derden aan je kunnen tonen;
  • onze advertentiepartners jouw voorkeuren bij vangoghvodka.nl kunnen combineren met informatie die zij verzamelen bij jouw bezoek aan andere websites.

Voor de cookies die deze partijen voor marketingdoeleinden plaatsen, verwijzen wij je naar de verklaringen op de websites van deze partijen. Omdat de verklaringen regelmatig kunnen wijzigen, raden wij je aan deze privacy- en cookieverklaringen regelmatig te raadplegen. De volgende partijen plaatsen op onze webwinkel cookies en/of overige technieken:

Wij maken alleen gebruik van marketingcookies als je hiervoor toestemming hebt gegeven. Geef je geen toestemming dan worden er nog steeds advertenties getoond, maar zijn dit willekeurige advertenties. Je kunt hieronder je keuze maken.

Mijn cookievoorkeur

 Marketingcookies toestaan 

Aanbevolen

Hiermee ga je akkoord dat we met cookies en vergelijkbare technieken jouw surf-, zoek- en koopgedrag op vangoghvodka.nl gebruiken om je binnen en buiten vangoghvodka.nl advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Wanneer je geen keuze maakt en gebruik blijft maken van vangoghvodka.nl, gaan we ervan uit dat je ermee instemt dat je gepersonaliseerde advertenties ontvangt.

 Marketingcookies weigeren 

Je krijgt willekeurige advertenties te zien

Om jouw instellingen voor marketingcookies bij andere partijen te beheren, verwijzen wij je naar de websites van die partijen:

Browserinstellingen

Als je niet wilt dat websites cookies op jouw computer kunnen opslaan, kun je je browserinstellingen aanpassen. Je krijgt dan een waarschuwing voordat er cookies worden geplaatst. Je kunt je instellingen ook zo aanpassen dat je browser alle cookies of alleen cookies van derde partijen weigert. Ook cookies die al geplaatst zijn, kun je verwijderen. Let erop dat je de instellingen apart moet aanpassen voor elke browser op elk apparaat dat je gebruikt. Wij willen je erop attenderen dat als je geen gebruik wilt maken van cookies, wij helaas niet kunnen garanderen dat onze webwinkel goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de webwinkel verloren gaan of dat je bepaalde pagina's zelfs helemaal niet meer kunt zien. Daarnaast betekent het weigeren van cookies ook niet dat je geen advertenties meer te zien krijgt. De advertenties zijn dan alleen niet meer aangepast aan jouw interesses en worden vaker herhaald. Hoe je je instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Klik op één van de onderstaande links om direct naar de handleiding van je browser te gaan of raadpleeg indien nodig de helpfunctie van je browser.

Wil je cookies van specifieke partijen uitzetten, dan kan dat via www.youronlinechoices.com.

Cookiehistorie verwijderen

Als je hierboven hebt gekozen voor 'marketingcookies weigeren', dan worden deze cookies vanaf dat moment niet meer geplaatst. Als je ook je cookiehistorie wilt verwijderen, dan kan dat voor de verschillende browsers op de onderstaande manier.

Cookies verwijderen in Chrome:

  • Klik op de 3 puntjes, rechtsboven. Klik op Geschiedenis > Geschiedenis > Browsegegevens wissen.
  • In het menu 'Browsegegevens wissen' heb je bovenin de optie om browsegegevens te wissen vanaf het eerste gebruik tot en met alleen het laatste uur. Daaronder kies je welke items je wilt wissen. Vink in elk geval 'Cookies en andere site- en plug-ingegevens' aan.
  • Druk op de knop 'Browsegegevens wissen'.

Cookies verwijderen in Safari:

  • Open Safari en ga naar Safari > Voorkeuren > Privacy > Bewaarde cookies en gegevens verwijderen > Beheer websitegegevens > Verwijder alles.

Cookies verwijderen in Firefox:

  • Klik op de 3 streepjes rechtsboven, klik op Opties > Privacy > Individuele cookies verwijderen.
  • Klik op 'Alle verwijderen'.

Cookies verwijderen in Microsoft Edge:

  • Klik op de 3 puntjes rechtsboven > Instellingen. Klik onder 'Browsegegevens wissen' de optie 'Kies wat u wilt wissen'.
  • Selecteer de cookies (voorgeselecteerd) > Druk op de knop 'Wissen'.

Cookies verwijderen in Internet Explorer:

  • Klik op het tandwiel rechtsboven > kies Internetopties > tab Algemeen. Klik onder 'Browsegeschiedenis' op 'Verwijderen'.
  • Wil je niet alles verwijderen? Vink dan in ieder geval 'Cookies en Websitegegevens' aan en klik op 'Verwijderen'.


Het privacybeleid van vangoghvodka.nl

Versie 2021


Privacyverklaring

In deze Privacy verklaring beschrijft Van Gogh Vodka Nederland B.V, hierna: “vangoghvodka.nl”, hoe zij als Verwerkingsverantwoordelijke met uw gegevens om gaat. vangoghvodka.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website (www.vangoghvodka.nl) en zorgt ervoor dat de (persoonlijke) gegevens die u ons verschaft vertrouwelijk worden behandeld. vangoghvodka.nl zal deze gegevens gebruiken om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen dan wel u zo relevant mogelijk te benaderen.

Wij vinden uw privacy belangrijk en stellen alles in het werk om uw privacy te beschermen. In deze privacyverklaring vindt u belangrijke informatie over welke Persoonsgegevens vangoghvodka.nl verwerkt als u onze website bezoekt of op andere wijze persoonsgegevens aanlevert bij ons. Door een account aan te maken of op enige andere wijze gebruik te maken van onze diensten en producten gaat u akkoord met de voorwaarden van deze privacyverklaring en het verwerken van uw Persoonsgegevens. Wij raden u dan ook aan om deze privacyverklaring zorgvuldig door te lezen.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. vangoghvodka.nl is de Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke Persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel.

 

Wij gebruiken diverse Google Services waaronder Google Analytics om gegevens veilig op te slaan en anoniem te verwerken. Als u gebruik maakt van onze website gaat u niet alleen met onze privacyverklaring akkoord, maar ook met die van Google. Deze vindt u hier: https://www.google.com/intl/nl/policies/privacy/partners/ vangoghvodka.nl zal uw (persoonlijke) gegevens in geen geval aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de door u gedane bestellingen via vangoghvodka.nl.nl dan wel de benodigde verwerkingen voor deelname aan het vangoghvodka.nl Member programma. De werknemers van vangoghvodka.nl en de eventueel door vangoghvodka.nl ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw (persoonlijke) gegevens te respecteren.

 

Geen verwerking van Persoonsgegevens van personen jonger dan 18 jaar

vangoghvodka.nl staat niet toe dat personen jonger dan 18 jaar gebruik maken van haar diensten. Bij twijfel kan worden gevraagd naar een identiteitsbewijs. In het geval vangoghvodka.nl een overtreding constateert zal zij direct overgaan tot verwijdering van de Persoonsgegevens.

Wat is een Persoonsgegeven?

Informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon is een Persoonsgegeven. Of bepaalde informatie als een Persoonsgegeven moet worden gekwalificeerd hangt er mede vanaf of vangoghvodka.nl beschikt over wettige middelen waarvan redelijkerwijs mag worden aangenomen dat zij deze inzet om een Betrokkene te identificeren.

Verwerking: grondslagen en gerechtvaardigde belangen

De verwerking van Persoonsgegevens vindt plaats op basis van de volgende grondslagen uit artikel 6 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG):

  1. toestemming;

  2. uitvoering van een overeenkomst met u;

  3. wettelijke verplichting;

  4. gerechtvaardigd belang van vangoghvodka.nl of een derde.

Gerechtvaardigde belangen zijn onder andere (niet limitatief): marketing, reclame, beveiliging, (misdaad)preventie, IT-beheer, onderzoek, analyse naar eigen producten of diensten, bedrijfshuishouding en juridische zaken.

vangoghvodka.nl onderscheid een 3-tal niveaus als het gaat om het verwerken van Persoonsgegevens en de manier waarop vangoghvodka.nl deze gegevens gebruiken. Hierna beschrijft vangoghvodka.nl welke gegevens wij van u vragen, in welke situatie en waar wij deze Persoonsgegevens voor gebruiken.


1. vangoghvodka.nl Nieuwsbrief

Om de Nieuwsbrief van vangoghvodka.nl te kunnen ontvangen vragen wij om uw naam en uw emailadres in te vullen. Op grond van wet- en regelgeving moet vangoghvodka.nl erop toe zien dat zij geen Nieuwsbrief verstuurd aan personen die de leeftijd van 18 jaar nog niet hebben bereikt. Daarom is het invullen van uw geboortedatum een verplicht veld bij de aanmelding op de Nieuwsbrief. Na het aanmelden op de Nieuwsbrief maken wij in onze database een nieuw account aan en ontvangt u de Nieuwsbrief. Uiteraard kunt u uw aanmelding op deze Nieuwsbrief ten alle tijden herzien via www.vangoghvodka.nl dan wel door op te link te klikken onderaan de ontvangen Nieuwsbrief.


2. ‘Mijn vangoghvodka.nl’ account voor het verwerken van bestellingen via www.vangoghvodka.nl

  • Als u een bestelling plaatst op www.vangoghvodka.nl is het vereist om een Mijn vangoghvodka.nl account te hebben dan wel aan te maken. Voor registratie en de verwerking van de bestelling hebben wij uw naam, e-mailadres, geboortedatum, afleveradres en betaalgegevens nodig. Tevens houden wij u op de hoogte van de verwerking van uw bestelling. Daarnaast heeft u de optie om interessevelden aan te vinken zodat wij onze communicatie naar u toe kunnen optimaliseren en voor u relevanter kunnen maken.

  • Als u via www.vangoghvodka.nl een Mijn vangoghvodka.nl account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een externe server (cloudoplossing). vangoghvodka.nl schakelt bij de uitvoering van haar dienstverlening en andere bedrijfsactiviteiten derden in (zoals een softwareleverancier). Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten en bedrijfsactiviteiten uw Persoonsgegevens Verwerken, doen zij dit in hoedanigheid van Bewerker voor vangoghvodka.nl en heeft vangoghvodka.nl de vereiste technische en organisatorische maatregelen getroffen dat uw Persoonsgegevens uitsluitend voor doeleinden worden Verwerkt die genoemd staan in deze Privacyverklaring. Uw Persoonsgegevens worden binnen de Europese Economische Ruimte opgeslagen en worden niet doorgegeven naar ontvangers in landen buiten de Europese Economische Ruimte.

  • Om het bestellen via de webshop op www.vangoghvodka.nl zo gemakkelijk mogelijk te laten zijn, slaat vangoghvodka.nl met uw toestemming uw persoonlijke gegevens, de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op.

  • Optioneel vragen wij uw toestemming om u per mail aanbiedingen te mogen doen zoals het versturen van de vangoghvodka.nl Nieuwsbrief. Op deze manier kan vangoghvodka.nl u op de hoogte houden en producten aanbevelen die uw interesse hebben. Indien u hier niet mee instemt zullen wij u alleen per mail benaderen voor aan de bestelling gerelateerde berichten zoals de orderbevestiging, de factuur of eventuele vragen over de bestelling en / of levering van de order.

  • Op basis van uw online en aankoopgedrag zullen wij u, indien u toestemming heeft gegeven dat wij u per mail mogen benaderen, ook relevante aanbiedingen doen per e-mail.

 

3. Een vraag stellen

Wanneer u in een vangoghvodka.nl drankenspeciaalzaak een vraag stelt of een klacht indient of wanneer telefonisch of  per e-mail of per post contact opneemt met de vangoghvodka.nl klantenservice, kunnen wij uw contactgegevens vragen voor het afhandelen van uw vraag of klacht. We gebruiken deze Persoonsgegevens alleen voor dit doel en uw  Persoonsgegevens zijn alleen toegankelijk voor degenen binnen vangoghvodka.nl die zich bezighouden met de afhandeling van uw vraag of klacht.

 

Statistieken

Wij houden statistieken bij, maar dit gebeurt te allen tijde geanonimiseerd. Deze statistieken hebben betrekking op het gebruik van het websiteverkeer.

 

Het ontvangen van e-mails en notificaties

Tot slot kunnen wij onder andere per e-mail contact met u opnemen. Zo sturen wij u een e-mail ter verificatie van uw e-mailadres en kunnen wij u e-mails sturen over belangrijke ontwikkelingen, zoals een wijziging van de algemene voorwaarden of indien er belangrijke aanpassingen of werkzaamheden aan de website zullen plaatsvinden. Daarnaast kunnen wij u uitnodigen om vrijwillig en vrijblijvend aan onderzoeken mee te werken.

 

Bewaartermijn

vangoghvodka.nl bewaart uw Persoonsgegeven in  principe voor onbepaalde tijd, tenzij anders overeengekomen dan een gerechtvaardigd belang zich daartegen verzet. Uitgangspunt is dat Persoonsgegevens niet langer worden bewaard dan strikt noodzakelijk, tenzij er goede redenen zijn om de Persoonsgegevens langer te bewaren.

Social media

vangoghvodka.nl is actief op verschillende social media platforms, zoals Facebook. Wanneer je met ons communiceert via onze social media pagina's (bijvoorbeeld wanneer je commentaar plaatst, media uploadt, een persoonlijke boodschap verzendt of fan van ons wordt door op de "Like" knop te klikken) kan het zijn dat vangoghvodka.nl persoonlijke informatie over u ontvangt (zoals uw (gebruikers)naam, profielfoto, woonplaats, e-mailadres en geslacht). vangoghvodka.nl houdt zich aan de gebruiksvoorwaarden en andere verklaringen van de verschillende social media platforms. vangoghvodka.nl raadt u aan om die gebruiksvoorwaarden en andere verklaringen zorgvuldig te lezen. Deze kunnen afwijken van het privacybeleid van vangoghvodka.nl.

Beveiliging Persoonsgegevens

vangoghvodka.nl gaat uiterst zorgvuldig om met uw Persoonsgegevens. Wij hebben verschillende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatig gebruik. Het informatie beveiligingsbeleid voor onze systemen en applicaties is gebaseerd op best-practices zoals de Standard of Good Practice for Information Security (ISF 2011) en de Open Web Application Security Project (OWASP) richtlijnen.

Uw rechten, waaronder het recht om bezwaar te maken

U hebt het recht om te weten welke Persoonsgegevens vangoghvodka.nl vastgelegd en aan wie wij uw Persoonsgegevens hebben verstrekt. Naast het recht op inzage heeft u met betrekking tot onze verwerking van uw Persoonsgegevens de volgende rechten:

  • het recht om uw toestemming in te trekken, voor zover onze verwerking van uw Persoonsgegevens daarop is gebaseerd;

  • het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens;

  • het recht om uw Persoonsgegevens te (laten) rectificeren/corrigeren;

  • het recht op verwijdering van uw Persoonsgegevens;

  • het recht op beperking van verwerking;

  • het recht op dataportabiliteit;

  • het absolute recht om bezwaar te maken tegen direct marketing.

Voor het indienen van uw verzoek om een van bovenstaande rechten uit te oefenen, kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice. U kunt uw rechten slechts uitoefenen voor zover de wet u deze rechten toekent. vangoghvodka.nl zal zich inspannen om binnen de wettelijke termijnen te reageren op uw ingediende verzoek. Buitensporige verzoeken kunnen wij buiten behandeling laten. Om er zeker van te zijn dat een verzoek door uzelf is gedaan, kunnen wij vragen om een kopie van uw identiteitsbewijs bij dit verzoek mee te sturen. Dit vragen wij alleen als we dit noodzakelijk achten om u te kunnen identificeren en verzoeken wij ook om op deze kopie van de pasfoto, MRZ (machine readable zone; de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) onherkenbaar te maken. De kopie van uw identiteitsbewijs vernietigen wij direct nadat wij u hebben geïdentificeerd en uitvoering hebben gegeven aan uw verzoek.

Voor verdere vragen met betrekking tot deze privacyverklaring kunt u een e-mailbericht sturen naar info@vangoghvodka.nl De klantenservice van vangoghvodka.nl helpt u graag verder indien u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wenst te wijzigen. Indien er een wijziging plaatsvindt in onze privacyverklaring, zult u de meest recente informatie op onze website terug kunnen vinden. Wij raden u dan ook aan de privacyverklaring van tijd tot tijd te raadplegen. Over belangrijke wijzigingen zullen wij u per e-mail informeren.